Saturday, August 6, 2011

syukur aku masih di beri kesempatan, alhamdulillah ^^

ASSALAMUALAIKUM !!


dah pasang vacum ? bagus

uhuk uhuk, habook TEBAL, sesawang dah macam anaconda boleh tinggal dengan nyamannya. yea, aku masih hidup lagi. alhamdulillah. pehh, dah hampir berbulan aku tak update blog. alasan ?


1. line streamyx di matrikulasi aku, alahai macam siput sedut kena gam dengan gam UHU. sengal
2. online hanya sekali seminggu.
3. assingment dan homework mencurah curah ke ladang gandum , puff jadilah coco crunch .
4. baru sahaja selesai menduduki mid sem test, masya Allah
5. malas
6. tiada ideal.
7. dan malas lagi


jap, ada orang rindu aku ke ? hehh, jangan perasan la cik hemooo .
dah lama tak hapdate rasa dah lain macam.




meh cini tengok budak kelas aku. cantik cantik dan erm, tak berape nak henseng pon ada.






mana satu cik hemo , cepat carik ! ^^


hidup kat matrik memang penat. tapi hidup mana mana pun penat. tapi kalau kita ingat balik niat asal kita, kita nak belajar semata mata nak ilmu Dia bukan ? itu baru sikit Dia mahu menduga , jangan kita cepat melatah. ada banyak lagi dugaan yang kita tak jangka, so get ready !



maaf, post kali ni agak kemetot, ampun ya buk .






p/s: doakan cik hemo dapat jadi bini doc-to-be , hee. amin. orang kata dalam bulan ramadhan ni , kalau kita doa banyak banyak, insyaAllah Dia makbulkan. meh doa ramai ramai. heheee~
terima kasih sudi bace , kalau rajin komen sekali

19 comments:

cik heroin said...

lama gilosssss xupdate cik hemo!! ngeh2

senyumSOYA said...

adik!!!! waaa.... rindu2..cmbest ja idop kat mtrik...kui3~


rindu 100x...
waa.. wife to doc-to be? hihihi...
insyaALLah..^^! akak doakan..

t kawen ajak akak k.. nak tau gak doc mane la yang jadi suami mithali..

slmt berpuasa dik.. jgn nakal2 ya..
blajar rajin2.. insyaALLAH.. have a good take care of urself..ingat Allah.. ^^!

adan said...

wah lama giler die tak update.. bz la sgt kan... kim slm ngan member2 pompuan cik hemo kat matrik tu er.. ehehe.. gatal jap..

selamat kembali berblogging cik hemo.. mixx u..

Red said...

pakai tudung pepel sebelah freehair di barisan hadapan. =)


Macamana Nak Buat Orang Berhenti Addict Main game.
(Baca Kalau Boyfiend Korang Suka Main game Atau Korang Sendiri Suka Main game)

Red said...

oh ye. lupa nak cakap saya rindu awak :idea

miss senyum said...

ya Allah baru walking kat sini smlm and now dah back. winduuu cik hemo! baru tau kat matrik, btw good luck in your life and aminnn to be wife doc ;)

cik hemo hemo said...

@cik heroin: betooool lame kot x hapdate.

cik hemo hemo said...

@senyumSOYA: heeee. akak pon same tau. slamat berpuase ! makan leklok, nanti poskan adik duit raye.


gudluk studi tau ! :)

cik hemo hemo said...

@adan: tens adan, selamat berpuase tau !


nnti cik hemo duit raye tau, WAJIB !

cik hemo hemo said...

@red/merah: rindu awak jugak:ideal

cik hemo hemo said...

@miss senyum: heeee. tens sudi jengah blog nie. rindu akak jugak tau !

fadh leyanie said...

muncul jugak cik hemoh ! cik Hemo nak jadi bini doc to be,,insyaallah dapat..amin2..:)

Aida Asyikin said...

which one are you ?puas dah usha budak matrik, tak jumpa pun cik hemo ni :}

naz said...

alhamdulillah tak jadi i nak pergi kenduri arwah. hidup lagi rupanya haha amin untuk bakal suami juga

amny said...

haaa....sama macam amni....xupdate2,,,,malas..heee...amni taw mne 1 cik hemo dlm pix tu...heheheh

cik hemo hemo said...

@fadh leyanie: tens ! hehee

cik hemo hemo said...

@aida asyikin: rase nye macam pernah bertembung tapi x suree. :)

cik hemo hemo said...

@naz: haha, slamat pose naz ! bagi duit raye nanti !

cik hemo hemo said...

@amni: tau yang mane satu ? hehehe