Friday, May 20, 2011

rumah kata PERGI, apekebendentah kata MARI



countdown hari meninggalkan rumah amatlah perit, sedih, meruntuh jiwa , hilang semangat, tiada senyuman, tangisan mencurah curah
( tipu, gengster macam aku mana nangeh, XD)


eh, lupe. assalamualaikum . kalau tak jawab , nampak ade "bende" tepi korang. watch out. hue hue .
nampak gayanya, tinggal beberapa hari jep aku ber-maharahalela dirumah. tiada lagi aku nak buli kakak aku belanja makan . sedih sedih .


tapi dalam masa yang sama, aku excited nak jumpa kawan baru, yeay ! ye lah tu, nanti kau jugak yang jadi pendiam dan malu malu kucen. =.="

haih, memandang aku dah lama tak pergi , dan blog aku bakal ber-habuk tebal. dan ini aku minta maaf kalau tak jengok ke blog korang. AMPUN YA BUK , PAK CIK . (terase muda la pulak)



 ATTENTION , ni pesanan terakhir untuk korang .

 Aezud DIN , jaga diri elok elok. kau decide betol betol tau . aku tak pandai nak cakap, nanti makin buat kau tertekan adalah. kehkeh.


sis SenyumSOYA , selain famili, kengkawan , sis is my inspired , siryes tak tipu. cik hemo akan sentiasa doakan kejayaan sis . sis doc-to-be kan ? good luck !


abang Adan , eh ABANG ? kang cakap pak cik sedih bebeno bunyi nya. kehkeh. a BIG thanks to bro Adan sebab sudi bagi nasihat. walaupun sikit, tapi amatlah besar bagi cik hemo. pasai gamba tu , cik hemo dah tukar. suka tak ?


cik Violet Blue , jom kita jajah warga kuantan . biar seluruh rakyat kenal kita. kehkeh . kalau nak outing, hello hello la cik hemo. kalau tak cik hemo nak merajuk !! :P


hencik Wafiy yang semakin hari semakin henseng (ayat mintak belanja burger) , good luck kat mana kau belajar . bila kau cuti , datang lah melawat aku kat gambang yekk . bawak burger kau buat sekali. i'm craving tau !


cik Amni yang suka pink , comel lah . selamat maju jaya di machang . amni kena belajar loghat kelantan la ni tau. heheh .


Mr KR , zorro paling henseng . doakan kejayaan cik hemo tau. rajin rajin lah update blog tau. bila lah cik hemo boleh baca entri KR yek. haih


sis Fadh Leyanie , SUKA yang amat baca entri seram sis. sis buat la lagi eh. HEHE. kalau ada jodoh nak sangat jumpa sis.


hencik RED yang tergila kan warna merah , teruskan dengan tulis entri cara begitu. cik hemo suka. keep it work , just be yourself ok ? nyanyi la banyak banyak, nanti cik hemo tengok kat Youtube. :P


cik ADAH the freak , selamat maju jaya tau. jangan sekali ADAH give up. jangan sedih tau MR Edward Cullen pergi tiga bulan jep tu. sabar tau ! kalau dapat unisza, cepat belanja cik hemo !


hencik Aiman yang kebelankangan ini agak sibuk dengan zoo beliau. jaga binatang tu elok elok, aku tengok makin kurus jep binatang tu. ke kau buli ya ? HAHAHA , :P


sis Alexa Yussida , good luck kat sana tau . post la lagi ceta pasai tempat sis belajar. HEHE . segala nasihat sis, cik hemo hargai sesangat. :)


cik heroin, wuwuwuwuwu . sedih lah tak dapat jumpa cik heroin. hm apehal, GOOD LUCK kat sana tau. jom kita strunggle dapat pointer terbaik punya. InsyaAllah.


hencik taufik tiramisu, tak dapat kau nak belanja aku makan eh. tsk tsk. belanja aku makan kek tiramisu pon tape, aku suka jep. post laju eh ? HAHA :)



good bye blog. i'm gonna miss you. haih. I'LL BE BACK, soon.
lama dah tak ngadap buku, otak dah macam tepu. adoi adoi adoi .
macam last entri jep, tsk tsk .


TRUE FRIENDS
poke you with a straw and grin,
for that what
makes life amazing.



p/s: kalau esok aku dah tiada, sedekahkan Al Fatihah untuk aku tau. :)
terima kasih sudi bace , kalau rajin komen sekali

22 comments:

Red said...

Peh. ayat macam nak tinggal kan kitorang lame lame aje :( sob... sob... uaaaaaa....T.T

adan said...

hemoo..! sedih tahu baca entri ni..!! macam nak tinggalkan rakan blog..

ditambah lagi ayat last.. giler ar!!

sori emo ^_^

belajar rajin2 er.. semoga cita2 hemoo tercapai kelak... amin

cik heroin said...

study rjen2 nti, insyaAllah kita bole pointer santek !! ameen :))

fadh leyanie said...

sedih la dik baca entri ni..T_T
sobs..(hinguih meleleh)sebagai anak..suatu hari kita pasti akn mninggalkan keluarga trsayang untuk mgejar ilmu.blajar rajin2 ilmu akhirat jgn lupa juga.ada jodoh bertemu kita nanti :)insyaallah..

senyumSOYA said...

adei...huk3.. nanges baca entri ni. terharu la dik..

actually akak bukan Doc-to-be..
akak student SAINS BIOperubatan..belajar cm doktor tapi bkn doktor2.. hehehhe...

pape pun... first time ada org inspired ngn akak..
akak insan biasa yang macam adik gak.. xda yang spesel..hehehhe..

papepun.. duk kat mane2 pun kena jaga diri..jaga hati..jaga iman.. insyaALLAH kita "dijaga"

belajar jgn nakal2 tau.. t kalau akak teringin nak p matrik pahang akak gtau.. meh sini no.phone.. heheh...

email kat akak tau..
janna_muhamad@yahoo.com

hehehhe.. wish u all da best.. insyaALLAH~

Aezudin said...

saje je nak bikin aku sedey. wuwu.

selamt brjaya kat matrik. kalau free, nnti aku belnja jalan2, tgok wayang, mkn2 kat kuantan.

btw thnx jgk sbb brkwn dgn aku ngan kasi nasehat2 yg nice. will be missing you

kalau blek, cpt2 update entri taw. i'll be waiting dgn rase teruja :)

"GODDLUCK SIS!"

Wafiy Suzly said...

wallawehh, kau ade tisu tak? nak hembus hingus kejap.. :) goodluck, insyaAllah ada masa jumpa jugak

aiman rashidd said...

uishhh uish tak baik kata gitu ... HIHI

have a nice day ! masuk mana nnti ?

cik hemo hemo said...

@RED: mane ade. HAHAHA, korang ni. cik hemo taip entri tade la sedih mana. tetibe bace komen korang, rase sedih tau. T.T

cik hemo hemo said...

@fadh leyanie: TERIMA KASIH sis !!! amat hargai nasihat sis. :)))

cik hemo hemo said...

@adan: jangan sedih sedih tau. cik hemo lagi sedih kalau adan sedih. T.T

cik hemo hemo said...

@cik heroin: same same. yeah, kite perjuangkan. aminnn~

cik hemo hemo said...

@senyumSOYA: heeeeee, a BIG THANK to sis. insyaAllah cik hemo akan lakukan yg terbaik !! aminn.


kalau ada jodoh, nak sangat jumpe sis !!

cik hemo hemo said...

@aezudin: hehehehe. thanks abang long DIN. kau pon, gud luk !! thank again sebab bagi nasihat yg amat lah aku hargai sesangat. insyaAllah, kalau esok umur aku panjang, aku akan update blog. yeah.

weh, hengat. blanje aku !! kehkeh

cik hemo hemo said...

@wafiy: hehehe. aku ade kotak tisu jepp . heheheh. ko pon, tens bagi nasihat kat aku. HARGAI la weh !

cik hemo hemo said...

hohohhoh, aku studi kat matrik gambang. dalam hutan. haih~



weh, selamat bercuti sakan eh. jeleh aku. :PPPPP

jage diri leklok. jage Zoo ko bek bek tau .

Red said...

sumpah sedeh aa wawa.... lagi lagi skgg tgah bukak lagu celene deon - my heart will go on.. sobs... sobs... sayu... terpisah... nanti red cover kan lagu tu sepesel untuk wawa .. sobs..sobs.. T.T

Aezudin said...

hemo hemo hemo...

shark said...

alahai..semua dah sambung study ye. masing2 pun dah kembali busy seperti sedia kala. haiyya..

Raji and Yeen said...

woahhh ak baru nk aktif berblog kau dh nak berehat blogging lak
hak2 xD

kay_are said...

baru sempat menerjah.. same2 bz gak sekarang ni.. T_T em.. ape pun.. zorro?? silap2.. bukan zorro r.. kamen rider baru betul =P ape pun.. gud luck study ye cik hemo.. all the best!! ^__^

Taufiq Tiramisu said...

aku tak sedar pun hang buat post ni. Hahahaha. thanks!!! sory bizi sgt!!!! :D