Tuesday, May 10, 2011

assalaaamulaaaaikum!

pehhh. maaf ya. aku delete blog ni. saja menghilangkan diri. kenapa? aku penat. penat sangat la tuh.

kepade kengkawan dari blogger, aku mintak maaf sesangat. aku sudah lamaaa tak menjengok kat blog korang. maaf sangat sangat. agak agaknya aku ni kawan yang setia ya agaknya. maaf sejuta maaf.


kenapa aku menghilangkan diri? sebab salah aku sendiri. sebab ada manusia yang tak minat dengan entri aku. ye lah, entri hentah pape.
 
"eh, macam entri ko sedap sangat. ape banyak duit ko dapat dari blog?"

oh, rupanya aku yang salah ya. maaf ya. aku bukan pandai sangat dalam dunia blog ni. sangat buta. sangat daif. sangat tak tahu menahu. sangat teda ideal. sangat sangat .. banyak sangat sudah.


sedih?


amat sedih.


kendian, aku mengambil keputusan untuk mendiamkan diri. sementara waktu.



eleh, macam ada orang cari aku.




pape pon, korang the best ! bagi semangat untuk aku berblog balik. tens wafiy ! aku belanje ko burger eh? kehkeh



mood aku nak berblogging ? setakat ni 50-50.







p/s: rinduu bace entri korang. SANGAT ! T.T
terima kasih sudi bace , kalau rajin komen sekali

38 comments:

Aezudin said...

welcome back sis >.<

fadh leyanie said...

yeay ! cik hemo yang suka makan tapi tak gemok kembali lagi...:)

Red said...

wafiy aje T.T

Violet Blue said...

selamat kembali :)

alexa yussida said...

meh cuci mata kat belog akk meh..kasi bersemngat..

ye ke?ekeke layaannnn:)

miss senyum said...

sygg terkejut akak crk blog awak, jom la kte add fb kehkeh

wafiy said...

kehkehkeh, kau tau tak aku akan baca setiap entri kau tak kira apa jua tulisnya? chill je, k? aku tak online blog nih, huhu.

Taufiq Wr said...

relax weh..org dengki memang camtu..hehehehe..keep blogging..aku sokong!!

adan said...

sabar je cik hemo.. kita bukan boleh puaskan hati kesemua pihak.. chilll.. welcome tu the club.. hihihhi

cik heroin said...

yeay cik hemo dh ada balik.hiihihih. lpas ni kita blogging kt kmpp ok.ahhaha

chemay said...

blog elok2..
hehe btw welcome back :)

cik hemo hemo said...

@aezud: tens abe aezud . :)

cik hemo hemo said...

@red: okeeeh la. red jugak. tens red :)

cik hemo hemo said...

@fadh leyanie: sekarang da nampak gemoook ciket . T.T

cik hemo hemo said...

@violet blue: salaaaam kembali :))

cik hemo hemo said...

@miss senyum: heheheh. okeeeh. nanti nak add akak !! ekeke~

cik hemo hemo said...

@alexa yussida: okehh kak !! heheee. terjaaah !

cik hemo hemo said...

@taufik wr: okeeeh taufik. maseh bro. ko terbaek !!!

cik hemo hemo said...

@wafiy: same same wafiy .. apesal x online blog? jangan ko delete blog sudaah. heheee~

cik hemo hemo said...

@adan: yeppp. pengajaran tuh. tens ABANG adan. kehkeh~

cik hemo hemo said...

@chemay: owwwrait. tens awaak !!! :)

cik hemo hemo said...

@cik heroin: hoooooyehhhh. semngat berkobar kobar !!!

amny said...

spekah beliau???

cik hemo hemo said...

rahsie. bia je la die tu . hehe~

aiman rashidd said...

hemo hemo ,,,,,,,, thanks kau datang juga blogaku !! HUHU

thanks weh , aku pun akan datang blog kamu !! HAHAHA

have a nice day :)

cik hemo hemo said...

@aezud: yeay aku dah balik. :pp

cik hemo hemo said...

@fad leyanie: tens akak ! tapi cik hemo dha gemook sekarang ni . T,T

cik hemo hemo said...

@red: ye laah,red jugak. tens red !!

cik hemo hemo said...

@violet blue: heheh. happy ?

cik hemo hemo said...

@alexa yussida: berehhh jep kak !

cik hemo hemo said...

@wafiy: mane blogspot ko??

cik hemo hemo said...

@taufk: tens taufik !! ko terbaik !

cik hemo hemo said...

@adan: terima kasih ABANG adan ! hehehe~

cik hemo hemo said...

@cik heroin: yeay, semoga bertemu cik heroin nanti yaa !!

cik hemo hemo said...

@miss senyum: hehehehe. boleh sajeee~

cik hemo hemo said...

@chemay: tens awak ! heheee~

kay_are said...

orang x ske, lantak die r.. janji banyak g orang ske bace.. so teruskan menaip je ye.. =)

psst: kat wafiy je ko thanx?? kat aku xde?? uhuk (saje ngengade ^__^)

cik hemo hemo said...

@KR: tens KR ! sebab bagi kate kate semangat . KR terbaik lah !!