Friday, April 8, 2011

aku ni unik ke pelik ? unik kot.

assalamualaikum ^^

aku ni unik ke pelik ? unik kot. saje nak ulang tajuk entri sebab tader isi nak tulis. aish.
korang pernah rasa tak perkara unik dalam diri korang ? aku penah.


unik 1.

sewaktu blok hostel black out, semua budak perempuan cun melepak di dobi sesambel mengambil kesempatan menakluki washer machine , biase lah perempuan. hoho. hentah kenapa blok aspura tak black out pulak. mungkin sebab kaum perempuan banyak 'nur' , sengaja mahu diuji. ekeke.

tetibe aku rase bosan taktala mem-belek buku teks sejarah , oh, sekadar mem-belek sepintas lalu. 
bagus sekali. bila dah dapat result baru nak menyesal. dush dush, padan muka aku. eh, melalut pulak.

 untuk mengisi kebosanan , hentah macam mana aku boleh termasok dalam dryer machine. eh, tetiba la tu. menmentang aku ni kecik, segala benda boleh masuk. hehe


unik 2.

bila dah gila eskrem ni lah akibatnya. sampai dalam peti eskrem aku nak takluki. muahaha.
jangan tiru aksi 18 SX ni. 

jujurnya, kaki aku dah naik pucat sebab kesejukkan yang melampau. tapi bes, macam air-con.

try sekali , nak ? 



 unik 3.

first time maen bowling. memang kenkang. nampak tak aku baling bola sampai terlebeh line ? bukan sekali jekk, tiap kali nak baling selalu terlebey line. aku ni dah ala ala macam nak pegi kotip pin yang jatuh. *sigh*

biaselah, inertia. INERTIA ? oh tetibe sebut pasal physic. ces ces ces.


unik 4.

apa korang rasa bila dah habes exam. nak nak exam SPM, lega bukan ? 

hoooyeh. ni time aku habes exam. tengok, senyum sampai telinga-ke-telinga.
mase ni jugakk aku lepas tension pasal paper 3 BIOLOGY , hentah pape aku jawab. tunggang terbalik sambil menggodek teori sendiri. ahhh sudah. melalut.


naseb baek aku tak tukar jadi HULK. pehh, taleh bayang muka aku berubah wane hijau, badan berketol ketol , baju koyak rabak. aish, imaginasi tinggi sangat. ekeke.





apa korang rasa, aku tak pelik kan?

cume unik jekk. 

sape kate aku pelik, aku cucuk mate korang dengan garfu. muahaha.

pape pon, jusr love yourself , right ?


terima kasih sudi bace , kalau rajin komen sekali

24 comments:

miss shark said...

kehkehkeh..awk tak freak, awak cuma.. ehh, mmg freak lah.. lol jangan la cucuk mata saya guna garfu :'(

Violet Blue said...

ohh, part masuk dlm freezer tuh tak boleh blah..
yang lain masih lagi waras..
ngee~

Aezudin said...

(-.-')

*jgn cucuk mata saye..

aiman rashidd said...

hahahaaha kelakar :)

btw . goodluc for study ok :)

thanks . follow kamu ! teruskan menulis ok!

Red said...

sumpah. pic pic kau ni memang mase ko tgah menggila. kah kah kah. berdekah siot! hahahahaha XD

cik hemo hemo said...

@miss shark: ooooo, siap la. cik hemo mau korek itu mate. ekeke

cik hemo hemo said...

@violet blue: haha. kool la masok lam freezer tu. .. eh, masih waras lagi la !!

cik hemo hemo said...

@aezud: erm. tak sayang mate ke ni hah ?? heheee

cik hemo hemo said...

@aiman: time kaseh sbb follow. blog awak pon bes jugakk !

cik hemo hemo said...

red: kemain die gelak yekk. jage ko ! bhahaaa

aiman rashidd said...

tapi suka header kamu :) nampak cool !!

cik hemo hemo said...

@aiman: tak reti nak buat header lawa lawa. T__T

adan said...

nak try gak masuk perti ais sambil mum eskrim.. ^_^

cik hemo hemo said...

@adan: joooom, eh muat ke ?? kang pecah peti eskrem. ekeke

ADAMOYU said...

rindu nye tesmal.. hoho..

cik hemo hemo said...

@adamoyu: ye ye ye. rindu sangaaat. T__T

amny said...

hayyaa..ni memang pelik bin ajaib nii...nasib baik badan kecik..haahhaha..^^

cik hemo hemo said...

@amny: tak pelik , unik la... kecik dan pendek. T__T

Wafiy Suzly said...

nak kate kau gila la, boleh tak? bhahahaha

adan said...

pecah tak pecah..! janji makan eskrim free..! hahaha ^_^

cik hemo hemo said...

@wafiy: oooo, jap lagi mate ko tade !!! jage ko. haha

cik hemo hemo said...

@adan:heheee. sanggup jugak si adan ni C:

kay_are said...

ape yang di wat kat mesin basuh tu? kat peti ais krim tu? ape kah? @.@ memang agak unik r .. hee

cik hemo hemo said...

@kr: ukur sape paling kecik . ekeke . unik ? sib bek kate unik . selamat mate kr. hehe