Saturday, April 2, 2011

aku mahu bermuram durja !

assalamualaikum, dalam bersedihan, salam tetap diberi.

di kampung, suasana tenang aman. indah belaka. tapi bila dasar broadband, mula lah line lembab cam gampang. even, mahu berblogwalking pon aku terpaksa mengesot macam siput sedut. mintak maaf korang, aku kepingin men-skodeng belog yang lain, ye la aku baru newbie. mahu juga aku menerjah belog belog yang best macam si miss shark , amni , wafiy .. tapi apakan daya. . huaaargghh ! len la kalau bill gate ada kat kampung aku, boleh jup aku suruh dia melajukan broadband hakuh! <-- erk, ye la tu.

nak balik !
nak balik !
nak balik ! 
nak balik ! 
nak balik !


tapi, ada sesuatu yang menarik di kampung aku... mahu tau apa?
tunggu next entri..



p/s: cepat la masa berlalu... sobsob. DOREAMON!!

terima kasih sudi bace , kalau rajin komen sekali

12 comments:

miss shark said...

alahai.. blog saya tak best mana lah. tapi di sebab kan ada kawan2 yang best macam awak ni, blog saya 'bernyawa'. btw, thanks ^^

p/s : bill gates tu atuk angkat saya (tipu jee) hahahaa.. byk2 la bersabar ye cik hemo hemo..

cik hemo hemo said...

@miss shark: awak pon ! thank ya. ^^

yeah, kene banyak bersabar.. T.T

[cucu Hj Hassan] said...

sabar cik hemo ! blog2 tu tak kan lari. ekeke

amny said...

alamak..amni mane lak tu ye..hoho^^

xpe2...siput pon tetap bley mengesot..ops..mengarut ape ni??aduhai...

sbor je la ea...ehheheh..heppy berkampung..=)

Wafiy Suzly said...

aku pun nak tnye, wafiy mane tu ek? haha

Raji berkata said...

ap ada kt kampung kau tuh? ;D

cik hemo hemo said...

@amny: aish.. buat buat xtau plak amni ni. geget kangg. hehee

yeah, banyak bersabar.. T.T

cik hemo hemo said...

@wafiy: hentah, wafiy mane tau. wafiy suzlen kot. bhaaha

cik hemo hemo said...

@raji: hohoho. sini ade ramai awek cun.. ko nak?

cik hemo hemo said...

@cucu hj hassan: heheee. tapi line tu memang kemane mane.

kay_are said...

miss shark, amny, wafiy - xyah nak wat rendah2 diri, nyampah aku.. ahakz!

cik hemo hemo said...

@kay_are: heheee. stuju !