Sunday, April 3, 2011

akibat terlalu khusyuk mencari line !

 assalamualaikum.. ^^

sesapa nak datang kat kampung aku? cepat, aku belanja. [nada seriyus] err, bagi tiket flight class ekonomi pon boleh jadi kan? ekeke.

 adoooi, kat cini aku teda geng la nak buat group gengster bertauliah. tak syok nak membuli bebudak sensorang.

taper, setakat ni, misi aku berjalan dengan lancar. muehehe.

oh, alangkah indahnya jika kampung ini beta yang punye !

*
*
*
*
*

 [ bunyi cengkerik ]
*
*
*
*
 *

pehh, toksah nak berangan la weh. tapi, muka aku cukup ganas tak jadi gengster? jawab jawab !



 kat kampung aku, sunyi la. tade bunyi bas , kapal terbang maen hon hon. 

tade pakwe ensem nak skodeng. err, kat sini tak jumpe lagi pakwe ensem , huahua.

kat sini tade kepok leko sesedap kemain di terengganu. hohoh.

yang paling penting , kat sini line cokop slow motion.

dalam aku sibok mencari line di luar rumah . ..

 



 aku dikejutkan dengan kehadiran kawan baru aku. dia pon nak join berblogging. tetau jup aku ni mengesot macam sipot sedot.

geli? tader la. tak geli pon. tak caye? silalah percaye. bhahaha.

kecuali, kalau kaum lintah , memang aku dah lama menjerit cam ning baizura.
 oh, tetibe kenangan lama mengimbau kembali. YEAH, nightmare.

p/s: besnye jenjalan tepi sawah.. :)
terima kasih sudi bace , kalau rajin komen sekali

14 comments:

miss shark said...

hehehee.. biasa lah, dduk kmpung. saya suka suasana kat kampung. damai je. chopp, kampung cik hemo hemo kat mana nih?

Wafiy Suzly said...

maybe kt kampung kau susah skit nak cri org sehensem sespesis aku,huahuahua

amny said...

bestnye die dapat mmbe baru..^^

hohohooh.....

[cucu Hj Hassan] said...

heh,org ganu ka? wahaha :p

Red said...

err.. moral of the story is. jgn lah terlalu sibuk cari line di luar rumah :)

cik hemo hemo said...

@miss shark: aip, berminat mai kmpg cik hemo? jooom. area johor.

cik hemo hemo said...

@wafiy: erkkk... susah betol org perasan derr. bhahaha

cik hemo hemo said...

@amny: bes. da la die kale hijau. macam comel jup. heheheee

cik hemo hemo said...

@cucu hj hassan: cik hemo org johor perasan jadi budak ganu.

hohohoho~

cik hemo hemo said...

red: yeah. tu la, khusyuk bebeno. padan muke ! uhuk uhuk..

kay_are said...

cume cik hemo2 yang tau kejadian sebenar ngan ulat hijau tu kan =P

Raji berkata said...

owh bestnyer ad peneman time blogging =.=
ak pun nk blogging kt luar rumah gak lah

cik hemo hemo said...

@kay_are: yeah.. rahsie ditutup rapi. muahaha.

cik hemo hemo said...

@raji: bes doe blogging di luar rumah.. err, klu ko jumpe kawan baru, bagitau aku. ekeke