Wednesday, March 23, 2011

oh rindunya kawan aku !

assalamualaikum ^^

bila rasa gembira tepuk tangan !




*bunyi cengkerik*



aku tatau kenapa aku ter-emosional rindu kat kengkawan aku. maybe sebab premanstrual sindrome? huahua. tadi aku duk cari barang dalam laci, terjumpa la buku biodata zaman dedulu. pehh, berabuk tebal aku membelek buku tu. 

biasa budak perempuan yang mintak biodata segala bagai.. tapi aku nengok budak laki sekelas dengan aku, ada jup tulis biodata kalau aku mintak. huahua

so, ni kira sama jup bagi aku.

ni masa aku darjah 6. 



ni masa aku naik form 4. 


perbezaan yang ketara bukan? alaa, masa darjah 6 dulu mana la matured sangat. tapiii bila kita baca balik, kadang kdang bende tu semua bagi kita rasa bagie sangat. bagi aku la. even kandungan tu simple, bagi aku, aku terharu sangat bila baca bende tu semua. 



korang takyah la nak amek alamat tu semua, sebab tu semua rekaan semata mata, hanya alamat owkeh. yang lain original. tehehehe.


ni masa aku form 5, maksud aku. masa aku last dilabelkan sebagai budak sekolah. *cewahh* , memandangkan tinggal sehari aku menginap di hostel setelah berkepenatan memunggah barang barang dalam loker yang beribun banyaknya. memang kepenatan sampai nak patah tulang belakang. so, aku pon takde ideal cam ne nak mintak last kenanngan dari kengkawan, last last aku suruh dorang sign atas baju sekolah aku. pehh, mesti korang kata membazir kan? ekseli , dalam susur galur keluarga aku, aku sorang jup yang last meninggalkan zaman sekolah.

kalau nak jual kat kedai bundle , hmmm tak lepas kot. huahua.


*******************************************************

aku jumpa bende alah ni kat pesbuk , rase cuak sangat first time, -.-"




oh, tidak sabar rasanya menghadapi hari esok. jumpa kengkawan.

tapi hakikatnya.... T_T Tuhan jup tau perasaan aku macam nihh.


 memandangkan boleh cek result melalui sms, aci tak kalau aku tak yah datang sekolah.
biar cekgu jenuh tunggu kita orang. huahua.

dengan ini, aku harap , aku dan semua calon spm 2010 mendapat result yang baik. semoga berita gembira yang kita didengari pada hari esok.

"YA ALLAH, kau berikanlah kami keputusan yang terbaik. Sesungguhnya Engkau Maha Pemurah. Setidaknya Kau berikanlah kami lulus Ya Allah dan janganlah kau berikan kegagalan. Semoga kejayaan menanti kita.." Amin

terima kasih sudi bace , kalau rajin komen sekali

6 comments:

miss shark said...

cik hemo hemo! kita sama lah..saya pon suka sign2 atas baju skolah (nak2 ag bila pindah skolah). tapi last year tak sempat :(




hehehe..tapi still contact sampai sekarang :)

Aezudin said...

baju tu mahal kalau jual kat muzium

cik hemo hemo said...

@miss shark: yeah, memang bes. abes depan blakang kene conteng.. hehehe~

cik hemo hemo said...

@aezu Din:hohoho. jual kat muzium memang jadi lagenda.

Aezudin said...

lagenda phlawan mak lagam..ohoho

cik hemo hemo said...

@aezuddin: takmoh r. bersejarah pulakk. tehehehe~