Sunday, March 20, 2011

iklan untuk kursus perguruan lepasan spm ditarik balik??

hooomaiigood!!  

terkejut aku dapat berita sebegitu rupa di pesbukk. adoi, padahal aku tak beli pon nombor ekor pin IPG , tak caye eh?

meh cini nak tunjuk sumthing.. jeng jeng jeng *bunyi drum*




cekedaaaauutt..




owkey, macam tak betol kan? aku sendiri pon tak caya sangat. biasanya mesti annonce kat surat khabar kan? pehh, so jangan selalu baca surat khabar online, baca yang kertas punya. huahua

kalau nak kompem, korang try la telipon number dalam gambar tu. hehehehe. sekali ah long mintak hutang, naya korang. ekekeke.

pape pon, korang kena alert la mana mana news, kang tak pasal pasal permohonan kena tolak la, bla, bla bla.. tak dapat tu, tak dapat ni. terlambat tarikh la, bla bla bla..


taaappppii kan,

dalam duk asyik nengok biasiswa tuhh,
aku rasa macam nak cuti berbelog sat.. aci tak?

sebab aku rasa macam rama rama berterbangan di dalam perut dengan riang gumbira di pagi raya..


♫ ehem, testing..1,2.3..

♫ rama rama, terbang bebas di dalam perut tanpa ada halangan.. lalala ♫  *nyanyi sat, tak sedaappp*  



aku nak bersungguh sungguhan men-view biasiswa yang mana patut aku apply, mana tau ada rezeki. so, aku kena tumpu yang itu selebih dan sepatutnya, demi masa depan daku. *cewahhhh*


korang, rerajin view la biasiswa mana mana, pastu share. owrait?


wokey, shutdown for days. tata~

p/s: result kuar sila post di belog, aku nak nengok ciket. huahua.

terima kasih sudi bace , kalau rajin komen sekali

6 comments:

miss shark said...

emm, saya ada apply jugak kplspm tu. nak jadi cikgu konon..hehehee. nak cuti blogging ke? mesti rindu awk nanti :(

cik hemo hemo said...

owww, mintak cegu pe? bio,add mathe?<--- sub puake

huhuhu~

nanti kite post pasal result nak tak?

hehehehe~

ADAMOYU said...

minat jdi cg ke ?

btw, skola mne sblm nie ? mklgm ke ?

cik hemo hemo said...

kureng minat jadi cegu sebb takot budak tido, errk.

yup, mase form 4 skola mk lgm. :)

Raji berkata said...

boleh2 nak cuti berbelog dh kuar resuk jgn lpe gtaw lak
hohoho gd luck ;D

cik hemo hemo said...

@raji: oh oh oh, bedebanye nak bagitau.. T_T

kalau la result syantek..