Sunday, March 20, 2011

contest BFF paling happening



wey wey wey, 
kamu kamu kamu, 
aku aku aku, 
join join join, 
satu satu satu, 
contest contest contest !

*rasa nak tampar tak?*

uhuk uhuk, terbatok sebentar. selepas aku ditag oleh si Adah comey , terus aku turut bergatai tangan nak join contest ni skali. cewaahh.

dah alang alang dijemput, apa salahnya kalau aku join sekali kan? tehehehe.

meh nengok gamba BFF aku, kalau nak ngorat pon boleh..heheheh



cuba cari cik hemo yg mana satu, YEAH paling sembei.


ramai kan BFF aku? 11 orang. dah boleh buat team sepak sepak bola, ada chance tak kami jadi pasukan Harimau Malaya? *cewahhhh* , orang kata aku ni pandai sepak bola macam Mohd Safee Ali. ok, kalau nak muntah jangan sesegan, muehehe.

bagi ahli ahli dalam gambar ni, aku anggap korang kawan dunia dan akhirat.kawans, aku sentiasa mendoakan yang kita dapat bertemu di syurga nanti. Insya'Allah. susah senang kita selalu bersama kan?

mungkin kadang kadang kita selalu bergadoh, "ala, alangkah lidah pon kita tergeget, apetah lagi dalam hubungan kawen kawan" . kawans, kita gadoh sampai satu tahap kita rasa tanak jup bertemu muka. tapi satu masa, kita rindu bergelak bersama kan?

"Tidak sempurna iman seseorang daripada kamu sehinnga dia mengasihi sahabatnya sebagaimana dia mengasihi dirinya sendiri:(HR Al-bukhari an Muslim)

bagi aku, aku sayang gila kat ahli ahli gamba ni sebab dorang selalu tolong aku studi bersama, sebab aku ni jenis bengap siket. err, banyak. kamu semua tolong cari alasan bila bedepan dengan warden *jahat kami* , moment order pizza senyap senyap,*kesalahan disiplin yg amat ketara* , buat bising dalam dorm, belajar cara nak ngorat pakwe baru. *kami players terunggul, tipuuu*, semua tu indah belaka kan kawans?

last sekali, aku suka tengok gambar tu. cuba tengok betol betol. ada tak yang senyum takat nak amek gambar? atau ada tak senyum style nak berus gigi atau tangan kayu masuk poket sengih sengih ala ala kerang busuk? huahua. ni la dalam banyak banyak gambar yang aku rasa paling honest dan outstanding, sebab aku nampak , "Smile that comes from the heart"

aku cuma nak pesan ahli ahli dalam gambar tuhh, "Value each other until the end"

owkey, aku nak tag orang jugakk, heheheh


p/s: kawan kawan aku dalam gambar tuhh takde belog, agak agak dorang baca tak? T_T


terima kasih sudi bace , kalau rajin komen sekali

8 comments:

miss shark said...

hehehe..rasa macam dah jumpa cik hemo hemo ni..sweet sangat. best of luck tau. kalau saya ada masa, Insya Allah saya join (ayat macam bz sgt) huii..



thanks coz tag saya :)

cik hemo hemo said...

@miss shark: hehehe, yang paling sembei kan?

Nurul Syuhada Bt Hasri said...

waaa aku di tag oleh cik hemo2....
insyaallah akan daku ushakan...

gudluck ehh...biru semuanya yer !

cik hemo hemo said...

@syud: biru, baju sekolah. zaman sekolah tuhh. hikhikhik..

Nanashley ♡ said...

hey , thanks sbb join contest ini , hee wait and see ya ! :D

cik hemo hemo said...

@nanashley:same same. sesaje tangan ni tatau nape gatai sangat. hehehe~

Raji berkata said...

ak rasa ak taw
kau yg topi biru senget tu kan?
hak2

cik hemo hemo said...

@ salaaaah ! oww, awek lawa kau pilih tu ye. jage kau!

huahuahua~