Tuesday, March 15, 2011

jom makan kek tiramisu yang hencik taufiq buat!

biar betik? tipuuu jep. eh, mana tau hencik taufiq tiramisu pandai buat kek? *wink wink*
bukanla, nak citer pasal nihh

Jom Join Bloglist Taufiq Tiramisu



ini first time aku join segala bagai jenis bloglist. kalau tak dapat pon tak kesah la, hehe

aneway, harap harap dapat. wahaha

well, aku peminat nombor satu pada Domo, ecece.

well, belog  Hencik Taufiq best, sebab ade banyak tutorial bagi aku yang memang dah terang lagi nyata untuk aku yang buta IT. sadis sekali. T_T

melalui belog beliau aku baru dapat donlod adobe photoshop. hehe


korang, jom join bloglist beliau. *pomot siket*



terima kasih sudi bace , kalau rajin komen sekali

4 comments:

Taufiq Tiramisu said...

bloglist ni, semua orang yang join akan tersenarai blog nya pada blog list saya..cuma yang review tu laa tgk nasib sikit..hehehe..anyway, thanks join!!! ;)

miss shark said...

ohh. cik hemo hemo join yaa. best of luck :)

patut lah header yang dia buat cantik2. mesti guna PS kan? saya tak pandai lagi nak guna PS. hehehee~

cik hemo hemo said...

same same.. hehe

cik hemo hemo said...

@miss shark: patpuluh kali asyik duk ter-undo undo.. last last bley jgak ciket2. hehe