Tuesday, March 29, 2011

cik hemo cucuk botox !


apa? aku cucuk botok? oh!
nampak sangat menipu..
ala, masa sekolah dulu, kena cucuk pon aku dah lari lintang pukang. mujur bebeno aku boleh buat senyum macam akak kat atas tu.
tak payah la maen botox botox, bahaye tau !

eh, korang rasa dak perubahan pada belog ni? YEAH, aku suda tuka layout dan headernya sekali.
ye, aku buat decoration ciket kat belog ni.

apa pendapat korang, ok dak?

setelah empat puluh kali aku berfikir, aku kena buat perubahan..
yela, aku rasa layout sebelom ni, err. aku rasa macam budak budak punye style lorh.

betol kan?

nah, sekarang aku punya background all out wane putih melepak. plain. tapi simple kan? hehehehe.

header tu, tak laen tak bukan, pakwe aku. muehehehe. ELMO! sebab aku rasa
kalau aku nengok banyak kali HEDONG AKU BERDARAH..dia cute lorh. kan?

kalau sebelom ni, aku guna semua wane pink. pehh, even aku dak suka pon kale pink. gedik kan?

dulu, aku suka letak lagu. setelah aku baca post pasal NI , ada betol jugak apa yang beliau kata..
sebab taste kita dengan reader mesti lain lain kan? contoh la kalau kita peminat taylor swift, si reader ni benci gila kat taylor..

"weh, lagu minah taylor? benci aku kat minah ni !! "

terus si reader ni tekan X kat penjuru di belah kanan. tak ke sedeh begitu?
so, nak senang kepala. aku buang jup lagu tu. kadang kadang serabut jugak. wahahaha.

hah, satu lagi. link belog aku. mesti pelik kan? aku baca pon dah rasa pelik. muehehe.
sebenarnya, link belog tu, kakak aku yang bagi. sebab dia rasa unik dan berputar belit. korang rasa kena tukar dak link tu?

last, aku nak ucap BIG thanks kepada hencik wafiy pasal post beliau NI. 
hmmm, aku kena blanje ko nih.

blanje apa eh?
terima kasih sudi bace , kalau rajin komen sekali

12 comments:

Wafiy Suzly said...

blanje aku topup celcom se, haha

mekasih mekasih mekasih

[rasa cam ko akan baik hati nak bg]

:D

btw,

kalau link blog tu ko rase special, its oke

just be what u want to be

Aezudin said...

cik hemo: simple n nice.suke tengok.em.buang lagu?aku setuju.haha :D

amny.. said...

blog ni jadi ringan :)

[cucu Hj Hassan] said...

yep ringan. :)
dlu sy cri link cik hemo xde. hihi. skrng bru jmpa. :)

haa, lgi 1,buang word verifiction bla nk komen. hihi. TQ

cik hemo hemo said...

@wafiy: eh, nak blanje topup? berehh. time camni la aku pemurah ciket. eh ye ke?

muahaha.

owrait, aku rase cam link blog tu bermakne sbb kakak aku yg bagi. C:

cik hemo hemo said...

@Aezud: mekaseh. C: , ye aku setuju pasal lagu tuh. hehehe

cik hemo hemo said...

@amni: ringan la sebab cik hemo memang ringan. eh, perasan suda. haha~

cik hemo hemo said...

@cucu hj hasan : dah jumpe? sebab cik hemo suke men nyorok nyorok. haha.


buang word verifiction bla nk komen?
cam ne nak buat eh? x pandai la.

sesape bley tulun aku tak sal word verication?? pliss...

amny.. said...

cik hemo p blog cik amni...

klik tutorial kat ats uw...

ade care nak buang word verification..:)

Raji berkata said...

yeah tgk tutorial kt blog amny nk buang word verification tu
sje nk promote

ptot lah ad elmo emo kt atas tu
header baru rupanya
hohoho..

owh ye eh kdg2 ak ske gak msuk blog berlagu.. best xde lah sunyi sgt xD
tpi kalau lagu xleh stop tu agak termuntah gak lah dgr dia ulang2
ngahaha

cik hemo hemo said...

@amny: time kaseh amny!!
da buat da. heheheee

cik hemo hemo said...

@raji: yup. aku nengok kat amny nye tutorial. mudah jup.

elmo tu sangat comel lorh. dari kau! hahaha.

hahaha. tawu taper. tang ulang tu taleh blah la. :)