Friday, March 18, 2011

apa tujuan kita berbelog eh?

assalamulaikum.. ^^

pasaipa fesbuk sangap? selalu bagi notification lambat! grrr~

agak agak, mark zuckerberg tak tidor, tu pasal dia sangap. wahaha. atau dia punya rumah tenggelam air?

oh, tidak!

nihh bukti pesbuk sangappp...

cekeedaauuut...


patpuluh kali aku reload.. kesabaranku memang tebal -.-'

dalam lambat macam siput sedut, bila aku tukar status relationship..


yang aku highlight box wane merah tuhh, korang rasa taktik aku menjadi takk? hakhakhak. sila la cuba. 


ok, berbalik kepada tajuk entri yang asal, tetibe kecoh dekat pesbuk pasal sorang budak junior menghentam senior, kes tak puas hati. nak luah rasa tak puas hati, dia pegi  kutuk dekat dia punya belog..

apa tujuan kita berbelog eh? 

macam macam kita boleh buat kat belog, diari ke, pasal pakwe makwe *okey, aku tak pernah buat pasal tu* , kita mungkin boleh nak kutuk kutuk, tapi bila kamu sudah tertangkap, kamu kena tanggunglah risikonya. kenalah kamu berdepan dengan readers yang menghentam kamu balik. mula lah rasa nak malas nak hap-date belog sehingga lah satu tahap kamu rasa nak delete jup belog tuhh!

well, bagi aku, toksah la korang kutuk kutuk kat belog. kamu jangan ingat orang lain tidak tahu, dunia internet ni mudah jup.cuma "taip, klik , hah, jumpa pon!" ,hmmm, maklumat di hujung jari kan?
 *cewahhh, guna ungkapan menarik*

tapi, aku tengok, kesian pulakk kat budak tu. kena hentam dengan senior senior. tu lah, jangan cari pasal dengan senior. kelak, menyesal tak sudah. nanti kena pulau baru tahu. sebelom nak buat sesuatu, biarlah kita fikir beratusan kalinya. hormat menghormati tu kan amalan mulia. ^^

"bila kita hormat pada orang lain, orang lain pon akan hormat kita balik"  *bukan ayat sapa sapa, ayat aku*

p/s: aku suka dengar lagu tu, tapi tak tau tajuk lagu tu. sadis sekali. T_T


terima kasih sudi bace , kalau rajin komen sekali

2 comments:

miss shark said...

bangang jugak kalau junior tak hormat senior. cam nk bagi penampor je sorg2. ouhh, terasa diri ni ganas (sebenarnya tak berani nk jentik ank org).

hamboii..single ekk, nak ngorat buleh? hehehee~

cik hemo hemo said...

hehehehe. tu la. hentah pape la budak senior tuhh. skali bagi brain wash, baru tau..

nak ngorat? blanje mekdi dulu..hehehehe