Thursday, February 14, 2013

Dan akhirnya, selepas 'draft'.


"Many times my tongue claims it loves Allah, but many times my actions affirm the opposite. O Allah, forgive my hypocrisy"

Assalamualaikum. Emmm rasa awkward to the max bila dah lama aku tak 'compose' dekat sini. Tiap kali, asek masuk draft tanpa henti. Mungkin penyakit Pistanthrophobia sudah sebati dalam jiwa? 

Alhamdulillah, officially 20 tahun selama ini aku masih diberi peluang untuk terus hidup, gigih mecari redha Dia. Berusaha menjadi anak yang terbaik dimata mak dan ayah, bukan untuk menjadi kebanggaan, cukuplah sekadar membahagiakan mereka. Alhamdulillah alhamdulillah alhamdullillah :D

Dan mempersembahkan, mereka ..














Meraka, ukhwah yang baru. Pelbagai race. Pelbagai perangai. Tapi mengenali mereka, sudah cukup indah.
Aku nak cerita satu per satu life aku sebagai budak unibersiti .. aku rasa tak perlu. Aku nak karang panjang panjang pun aku rasa janggal. Ahh sudah. 

Tak kesahlah hidup di matrik lagi seronok ke, hidup dimana, taapi yang penting niat kita nak cari ilmu Dia tu ikhlas. Mungkin ada diantara kita lebih mementingkan pointer berbanding ilmu didada? Mungkin.

Berusaha gigih untuk semester baru. Jyeahh


P/S: Kadang aku benci juga cerita pasal sendiri, tak menarik -_-
Ya Allah, aku rasa pelik je update blog hari ni T.T



terima kasih sudi bace , kalau rajin komen sekali

5 comments:

kay_are said...

lame gile ko tak update.. so memang aku pun pelik gak tibe2 ko update ni.. =P ape pun bagus r hal studi ko berjalan lancar kat sane.. siap dapat kawan baru lagi.. bagus2 =)

Ainn Hazwany said...

hehe kita sebaya :)

Ainn Hazwany said...
This comment has been removed by the author.
amiiirahh said...

akak! nampaknya akak pun busy jugak hmmm kita sama sama busylah ye? hehe ape ape pun goodluck kat UTHM! Fighting!

p/s : teringin nak kenal akak dalam dunia sebenar huhu

inspirasiizra said...

hai pelajar uthm,, dimana kamu . .
hehee :)